Marţi, 2 aug 2022

Line-up complet și programul pe zile la ASTRA Rock Festival

THE MOTANS, IARBA FIARELOR și REVOLVER completează line-up-ul primei ediții ASTRA Rock Festival, care va avea loc între 12 și 14 august 2022 la Muzeul în Aer Liber Astra din Dumbrava Sibiului.

The Motans este un artist recunoscut pentru piesele care au devenit hituri încă de la primele ore după lansare. Proiectul a început în 2016, când a debutat cu „Versus”, o piesă care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un adevărat fenomen muzical. Cu cele peste 256 de milioane de vizualizări pe canalul sau de YouTube, alături de colaborări de marcă (Inna, Delia, Irina Rimes), The Motans demonstrează că este un artist complet.

Iarba Fiarelor este o trupă de muzică neaoșă din Transilvania (Transylvanian Ritual Folk). Prin fuziunea sunetului acustic cu graiul transilvănean, iarba Fiarelor actualizează temele și motivele muzicale folclorice omniprezente în interiorul arcului carpatic. Trupa folosește în mod neconvențional chitara, bass-ul și tobele, instrumente care îmbină acorduri tradiționale și elementele de percuție cu sunete din lumea înconjurătoare pentru a reda atmosfera fiecărei compoziții muzicale.

Revolver este o formație din Sibiu alcătuită din 5 prieteni, cu vârstele între 15 și 17 ani, care și-au petrecut toată copilăria împreună și pe care pasiunea pentru rock i-a unit în 2015 într-o trupă. Adolescenții au deja la activ un album și recitaluri la festivaluri importante.

The Motans, iarba Fiarelor și Revolver se alătură celorlalte trupe deja anunțate la astra rock festival – Guano Apes, Dirty Shirt & Transylvanian Folkcore Orchestra, Coma, Luna Amară, Dora Gaitanovici și I‘m the Trip.

Programul festivalului arată astfel:

Vineri, 12 august
19:00 – Dora Gaitanovici
20:30 – Luna Amară
22:30 – The Motans

Sâmbătă, 13 august
19:00 – I‘m the Trip
20:30 – Coma
22:30 – Guano Apes

Duminică, 14 august
19:00 – Revolver
20:30 – Iarba Fiarelor
22:00 – Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra

Abonamentele de trei zile costă 250 de lei și pot fi achiziționate pe iabilet.ro.
Acum sunt disponibile și bilete de o zi la prețul de 100 lei.
La toate prețurile acestea se adaugă comisionul de ticketing.

Abonații Muzeului ASTRA beneficiază de 1.000 de bilete la preț redus, care se găsesc la sediul instituției.

Abonamentele și biletele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 12-14 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Marii. Vor fi în jur de 200 de meșteri populari din toată România, cu tot cu produsele lor realizate în stil arhaic, cu unelte specifice și cu materiale din zona lor de proveniență. În plus, va avea loc un maraton gastronomic cu preparate din Maramureș, Moldova, Muntenia, Crișana, Oltenia, Banat și Transilvania. Oferta educațională va completa programul, prin ateliere pentru toate categoriile de vârstă. 

Festivalul ASTRA Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Muzeul Astra și Consiliul Județean Sibiu.

Înapoi