Astra Rock 2024 > Line-up

H-BLOCKX sunt considerați pionierii crossover-ului european, îmbinînd elemente de rock alternativ, nu-metal și rap. Germanii au dat lovitura încă de la primul album, „Time to Move” (1994), vândut în peste 750.000 de exemplare, laureat cu Discul de Aur și nominalizat la premiul de debut al MTV Europe Music Awards. Hiturile „Rising High”, „Move” și „Little Girl” au fost difuzate în heavy rotation la radio și TV, fiind fredonate de milioane de fani. Anul acesta, H-Blockx pornesc în turneul care aniversează 30 de ani de la albumul care i-a făcut celebri în lumea întreagă, iar show-ul de la ASTRA Rock va fi unul plin de energie!

S.A.R.S. s-au înființat la Belgrad în 2006 și au dominat topurile din întreg spațiul ex-yugoslav cu piesa „Buđav lebac”, de pe albumul de debut lansat în 2009. Succesul melodiei a fost depășit în anii următori de un nou hit, „Perspektiva”, care a strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit întregul continent. Stilul original, care amestecă etno-ul sârbesc cu pop, rock, reggae, blues, jazz și hip-hop, face ca recitalul S.A.R.S. la ASTRA Rock să fie o experiență eclectică de neratat!

THE TOY DOLLS sunt reprezentanți de frunte ai scenei punk rock britanice, în 2024 sărbătorind 45 de ani de la înființare. Promotori ai unui stil degajat, care combină energia punk-ului cu virtuozitatea și parodia, The Toy Dolls au la activ 13 albume de studio și nenumărate șlagăre, printre care și coverurile după „The Final Countdown” și „Livin’ La Vida Loca”. Redutabili în concert, cei trei membri ai trupei oferă un show total, iar la Sibiu vor încinge atmosfera!

Pe lângă H-Blockx, S.A.R.S și The Toy Dolls, afișul ASTRA Rock 2024 va cuprinde și alte nume de calibru internațional, plus trupe românești de genuri muzicale variate, care vor fi anunțate în perioada imediat următoare.

Galerie de imagini